Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Yapıcının Popüler Meme Coin FLOKI Alacak Olması Fiyatı Yüzde 20 Yükseltti!

Dev piyasa yapıcı DWF Labs, meme coin Floki Inu ekosistemini desteklemek için 10 milyon dolar değerinde FLOKI alımı yapacak.

Floki Inu TSİ 27 Şubat 14.30 sularında fiyatta %20’lik yükseliş getiren bir duyuru paylaştı. Duyurda, piyasa yapıcı DWF Labs’ın Flokı ekosistemini destekleme sözünün bir parçası olarak 10 milyon dolar değerinde FLOKI alımı yapacağına yer verildi.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, satın alım işleminin doğrudan Floki hazinesinden yapılacağı ve iki yıllık bir periyotta tamamlanacağı belirtildi:

Sektör lideri kripto para piyasa yapıcısı ve çok aşamalı Web3 yatırım firması DWF Labs, Floki ekosistemini destekleme taahhüdünün bir parçası olarak 10 milyon dolarlık FLOKI alacak. Floki hazinesinden yapılacak olan satın alma işlemi iki yıl sürecek ve Floki’nin agresif bir hakimiyet için konumlandırılmasına yardımcı olacak.

Floki ekibi ilk olarak Mayıs 2023’te DWF Labs’dan 5 milyon dolar değerinde yatırım aldıklarını duyurmuştu. Bu yatırımlar, borsa listemeleri, ekosistem ödülleri ve tanıtım kampanyaları gibi faaliyetlerde kullanıldı.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %20 yükseliş yaşayan FLOKI, 0,0000411 dolar seviyesinden 0,0000494 seviyesine tırmandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!