Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Yine Düşüşte ve IOTA %11’e Varan Kayıplar Yaşadı

Kripto para piyasaları yeniden düşüş halinde. Bundan birkaç saat önce durum şu ankinden çok daha kötüydü ancak yaşanan kayıplar biraz azaltıldı. An itibariyle piyasadaki pek çok koinin kırmızı olduğunu görebiliyoruz ve bu durum ne kadar yakın zamanda değişir söylemek mümkün değil. Piyasanın en ağır darbe yiyenlerinden biri IOTA oldu ve son 24 saatte %11’e kadar varan bir düşüş yaşadı. Piyasanın şu anki haliyle pek olumlu gözükmediği apaçık ortada ancak işler en nihayetinde normale dönecektir.

IOTA Fiyatına Darbe

Son 24 saate baktığımızda kripto para piyasasındaki pek çok koinin düştüğünü görebiliyoruz ve bu da insana “niye” diye sordurtuyor. Dün kısmen olumlu geçmişken şu anda piyasaların neye tepki verip de düşüş haline geçtiklerini söylemek pek kolay değil. Kripto para piyasaları her zaman oynaktı ve böyle olmaya da dvam edecekler.

IOTA’ya baktığımızda en azından fiyat açısından diyebiliriz ki 2018 yılı pek hoş ilerlemiyor. Tıpkı piyasadaki diğer koinler gibi IOTA fiyatı da bir darbe yedi ve eski yüksekliklerden geriye düştü. IOTA’nın fiyatı yalnızca birkaç hafta 4.85 $’dan 1.15 $’a kadar gerilemişti. IOTA bu haftanın başlarında 2.1 $ düzeyini görmüş olsa da şu anda 1.75 $ düzeyine geriledi ve bu gerileme daha ne kadar sürecek kestirmek hayli zor.

IOTA fiyatının tekrar 4 $ düzeylerine çıkıp çıkmayacağını bilemiyoruz. Kripto para piyasası yalnızca üç gün içerisinde %50 oranında değer kaybı yaşamıştı ve piyasa hala daha bu düşüşün etkilerinden kurtulmaya çalışıyor. Böylesine ağır bir düşüşten kurtulmak kolay değil çünkü bir koin ne zaman hafif bir yükseliş yaşasa hemen ardından düzeltmeyle karşılaşıyor.

IOTA son 24 saatte 56 milyon $ gibi bir ticaret hacmine sahip ve bu durumda IOTA’ya en azından şu an için pek talep olmadığını söylemek mümkün. Bu soruna yalnızca IOTA’da değil pek çok altkoinde denk gelinebiliyor ve nedeni bilinmiyor. Genelde spekülasyonlar sonucu insanlar düşük fiyatlardan satın alıp fiyatın artmasını bekler ancak son günlerde pek çok insan yalnızca en büyük üç kripto parayla ilgileniyor gibi görünüyor.

Kripto para piyasaları yine zorlu zamanlarda geçerken piyasanın kendini toplamasının da bir bu kadar zorlu olacağı anlaşıldı. IOTA fiyatının gelecekte tam olarak hangi düzeylere çıkacağını söyleyemesek de piyasanın kendini toplaması halinde IOTA’nın yeniden 2.5 $ seviyelerine çıkması çok uzun sürmese gerek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment