Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasalar Kan Ağlarken Docademic Bir Haftada Yüzde 481 Arttı!

Alt koinler arasında pek de bir tanınırlığı olmayan Docademic (MTC) isimli koin, geride bıraktığımız haftayı yüzde 481 artış yaparak tamamlarken, şu anda 0.4 dolardan işlem görüyor. Koinin toplam işlem hacmi 108 milyon doları bulurken, en çok hacmin yer aldığı borsa ise Hong Kong merkezli kripto para borsası HitBTC.

Docademic’in bir aylık grafiğine baktığımızda sürecin daha da enteresan olduğunu görüyoruz. Bir aylık süreçte tam 170 kat değer kazanan koin, ünlü analist John Mc Afee’ye göre burada durmayacak. McAfee, Docademic’in şu anki seviyesi olan 0.4 dolarları da aşacağını düşünürken; koinin Temmuz ayında 2.5 dolara çıkmasını beklediğini ifade etti. Bu tahmin eğer gerçekleşirse, Docademic yüzde 481’lik artıştan yaklaşık bir ay sonra, yine aynı şekilde bir artış yakalamış olacak.

Doktorlar ve hastalar arasında özel sağlık hizmeti alabilmek amacı ile kurulmuş koin; doktorlara erişime yıl boyunca açıktı.

Şu anda HitBTC’nin yanı sıra üç farklı borsada daha işlem gören koin, gerek Bitcoin gerek Ethereum gerekse de USDT ile işleme girebiliyor.

John McAfee’nin EOS ve Golem ile birlikte dikkat çektiği projenin nereye gideceği şimdiden herkesin merakı olurken; McAfee’nin diğer pek bilinmeyen tahmini Golem de yoluna emin adımlarla devam ediyor. Koin, yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 3’lük bir düşüş ile 0.46 dolardan işlem görmekte.

EOS’un da Temmuz ayında, şimdiki değerini en az üçe katlayacağını ön gören McAfee’nin bu ‘enteresan’ tahminlerinin tutup tutmayacağını ise zaman gösterecek ancak; McAfee’yi Docademic konusunda dinleyen kişilerin -en azından şimdilik- karda olduğunu söylemek mümkün.

Konuyla ilgili bir tweet atan Docademic yatırımcısı Chetan Bhawani, şu ifadeleri kullandı:

”McAfee’nin önerdiği ve yatırım yaptığım ICO’lardan birisi de Docademic’ti. Ufak bir alım yaptım ve daha şimdiden yatırımım kendini 5’e katladı. Pişman olduğum tek konu daha fazla yatırım yapmamış olmam.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment