Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasalarda Günün Yıldızı WAVES Oldu!

Kripto para piyasalarında alelade bir gün şu an için geride kalıyor gibi görünse de, WAVES platform, çok ciddi bir çıkış yakalamayı başardı. Akıllı kontratların ilk versiyonlarının main net’te aktive olması ile birlikte ciddi bir artış yakalayan WAVES, şu anda yüzde 25’lik bir artış yakalamayı başararak değerini 2.44 dolara kadar çıkardı.

Satoshi bazında da benzer bir artış yakalamayı başaran kripto para, Bitcoin karşısında bugün yüzde 26 değer kazanmayı başararak 38610 satoshi olmayı başardı. Konuyla ilgili bir tweet atan Waves’in Birleşik Krallık temsilcisi, @biggzi adlı kullanıcı, şunları söyledi:

”Waves bugün adeta çılgın atıyor. Akıllı kontratlar şu an için bizlerce sadece bir adım olarak görülüyor. Çok daha fazlasını yakın dönemde yaşayacağımızdan emin olabilirsiniz. Çok güçlü adımlar atarak geliyoruz. Merkezi olmayan uygulamaları geliştirenler için gelecekte çok daha iyi olacağız. Yeni bir devrime hazırlanın.”

Waves, gerçekten de kendi platformu ve merkezi olmayan borsa opsiyonu ile, kripto paralar arasında teknoloji olarak ön planda yer alan koinlerden birisi olarak gösteriliyor. Sektörün son derece zor dönemlerden geçtiği bugünlerde, Waves’deki bu başarılı gidişin, süreç içinde daha net bir yükselişe dönüşüp dönüşmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Ancak görülen o ki, akıllı kontratlar yakın dönemde daha fazla geliştikçe ve platformda daha sık kullanılır oldukça, Waves için çok daha olumlu haberler duyabilmek mümkün olacak. Ancak süreci, elbette zaman gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment