Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polkadot’tan Blockchain Tabanlı Mesajlaşma Uygulaması İçin Ticari Marka Başvurusu

En popüler kripto para birrimlerinden Polkadot (DOT), blockchain tabanlı bir iletişim uygulaması için ticari marka başvurusunda bulundu.

Polkadot 30 Mart tarihinde ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yaptığı başvuruda, kripto para ve blokchain teknolojilerine dayalı bir iletişim uygulaması için ticari marka talebinde bulundu.

“Polkadot Converse” olarak tanımlanan markanın başvurusu kurum tarafından kabul edildi ve uygulamaya ilişkin detaylar dosyalamaya eklendi.

Polkadot’un yeni markasının faaliyet alanlarının sosyal ağlar için yazılım, çevrim içi topluluklar, çevrim içi topluluklar ile etkileşim için yazılım oluşturmak, elektronik mesaj, grafik, resim ve ses içeriği göndermek için yazılım oluşturmayı kapsadığı görüldü. Bunların yanı sıra cüzdan yazılımları ve elektronik fon transferlerine dair birçok faaliyet alanının da dosyaya eklenmiş olması dikkat çekti.

Uzmanlar, geçmişte Twitter kurucusu Jack Dorsey tarafından kurulan Nostr gibi birkaç girişime rağmen Web3’ün sosyal medya alanında henüz kayda değer bir başarı yakalayamadığının altını çizdi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %9 değer kazanan DOT, son 24 saat içerisinde %1,3 yükseliş yaşayarak 6,53 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!