Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanınmış Trader’a Göre Bitcoin Bu Seviyeye Ulaştığında Ayılar Boğaya Dönüşecek!

Tanınmış kripto para yatırımcısı ve trader Bob Loukas, Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolara ulaşması ile piyasadaki ayıların boğaya dönüşeceğini ancak bir hoş geldin silkelemesi ile karşılaşacaklarını öne sürdü.

Bob Loukas yakın tarihte sosyal medya üzerinden Bitcoin ve piyasadaki ayılar ile ilgili çarpıcı düşüncelerini aktardı. Loukas, Bitcoin fiyatı 34 bin dolar seviyesine ulaştığı zaman ayıların sonunda inadı bırakarak satışlarını sonlandıracağını ve ardından alımlara başlayarak birer boğaya dönüşeceğini iddia etti.

Ancak Loukas’a göre ayılar bu kararından zararlı çıkacak. Trader, ayıların boğaya dönüşmesinin ardından Bitcoin’in 34 bin dolar bandında onlara hoş geldin silkelemesi ile kötü bir sürpriz yapacağını dile getirdi:

Bitcoin 34 bin doları temizledikten sonra ayılar nihayet biaslarını bırakacak ve ardından piyasa onlara bir hoş geldin silkelemesi verecek. Bir adım geride

olmak buna denir.

Öte yandan yatırımcının söz konusu tahmini, Bitcoin için mevcut fiyattan yaklaşık %20’lik bir yükselişe tekabül ediyor.

CoinGecko verilerine göre yılın başından bu yana gösterdiği üstün performans ile 30 bin dolar seviyesine dayanan Bitcoin, haberin kaleme alındığı sıralarda 28.517 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!