Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kurucu Altcoin Boğası Geliyor Dedi, Milyonluk Alım Yaptı: İşte En İyi 3 Altcoin!

Risk sermayesi şirketi Mechanism Cap’in kurucusu Andrew Kang, olası bir altcoin boğası için 3 kripto para ismi verdi ve bir tanesine kendisi de yatırım yaptı.

Popüler kripto para yatırımcısı Andrew Kang 4 Nisan tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in (BTC) kripto para piyasası üzerindeki hakimiyetini ifade eden “BTC.d”nin grafiğini paylaşarak dominansın ivme kaybettiğini ve yakında altcoin sezonu başlayabileceğini ifade etti.

Trader, bir altcoin sezonu yaşanması durumunda sadece en iyi kripto paraların yükseleceğini belirterek Arbitrum (ARB), Dogecoin (DOGE) ve Ethereum’u (ETH) işaret etti. On-chain analitik platformu Lookonchain verilerine göre Kang, yaptığı paylaşımdan yalnızca bir saat sonra adet başı 1,26 dolardan 795.000 ARB satın aldı.

Geçtiğimiz günlerde Arbitrum ekibinin formaliteden yaptığı 1 milyar dolarlık ilk topluluk oylaması proje özelinde büyük bir kaosa ve token fiyatında düşüşe neden olmuştu. Uzmanlara göre bu duruma rağmen Kang’ın Arbitrum’a 1 milyon dolar değerinde yatırım yapması trader’ın projeye olan güvenini gösteriyor.

Trader’ın 4 milyon dolarlık portföyünün yaklaşık %25’ini Arbitrum’a yatırmış olması dikkatlerden parasının %67’ini Arbitrum ağında tuttuğu görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!