Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poloniex Destek Taleplerine Bakmıyor!

Son zamanlarda birçok insanın Poloniex borsasını bıraktığı görülüyor. Yapılması beklenen de tam olarak buydu zaten.

Poloniex borsası için işler kötüden felakete doğru gidiyor. Şirket çözemediği birçok sorunla karşı kaşıya kaldı. Özellikle de kullanıcı destek bölümü, belli sebeplerden dolayı sert eleştirilere maruz kaldı. Bir kullanıcının söylediğine göre destek talebi 90 gündür beklemekte. Geçen zaman içinde kullanıcıya hiçbir çözüm sunulmamış. Halbuki, bu tür olayların hiç yaşanmış olmaması gerek.

Poloniex, kripto para borsaları içinde kısa bir sürede kötü üne sahip oldu. Görünen o ki, kullanıcıya sundukları platform da o kadar iyi çalışmıyor.  Üstelik müşteri destek bölümü de bir o kadar kötü. Halen daha kayıp para işlemleri üzerine birçok şikayet bulunmakta. Sitenin sürekli olarak kapanması da durumun üstüne tuz biber ekiyor. İnsanların yapması gereken şey ise mümkün olduğunca çabuk bir şekilde fonlarını başka bir platforma taşımak.

Çok Geç Olmadan Fonlarınızı Poloniex’ten Çekin

Bir kullanıcının söylediğine göre Poloniex destek talebi bir süredir bekleme konumda. Daha spesifik olmak gerekirse, 90 gündür bu durum böyle. Reddit’de de konuyla alakalı konular açılmasına rağmen şimdiye kadar işe yarar bir çözüm sunulmamış. Görünen o ki platform, kullanıcılar için gitgide daha da dayanılmaz bir hale geliyor.

Asıl soru, bu durumu düzeltmek için ne yapılabilir? Poloniex’in gittikçe büyüyen kullanıcı sayısıyla başa çıkamayacağı ortada. Çığ gibi büyüyen problemler ve destek eksikliği var. Sitenin sürekli çökmesi de durumlara yardımcı olmuyor. Bu haftanın başlarında, site 48 saat boyunca kapalı kaldı ya da erişim sıkıntıları yaşandı. Buna neyin sebep olduğu ise hala belli değil. Bu yıl içinde olanları değerlendirirsek, bu Poloniex’in ilk kez yaptığı bir şey de değil.

Geçtiğimiz haftalarda birçok insan Poloniex’i bıraktı. Durumdan memnun olmayan kullanıcıların büyük bir çoğu Bittrex’e geçti. Bittrex’in daha iyi bir altyapısı var ve depozito problemleri yok. Fonu hala Poloniex’de bulunanlar büyük bir tehdit içinde. Bulunan fonları oradan çekmek ise kullanıcıların yapabileceği en iyi şey. Tabii sorunsuzca çekebileceğinizi varsayarsak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

4 Comments

  • Hasan
    Posted 26 Eylül 2017 - 17:06 17:06

    Poloniex hesabım ortada hiç bir şey yokken dondu. Destek hattına bilet oluşturdum fakat 2 hafta geçmesine rağmen hala bilet ile ilgilenen olmadı. Şuan hesabıma giriş yapıyorum fakat alım satım veya talimat veremiyorum. Hesabınız dondu destek ile görüşün diyor.

  • Sinan
    Posted 01 Eylül 2017 - 01:13 01:13

    Bende kısa zamandır kullanıyordum.25 ağustos 2017 tarihinde IP değişikliğinden dolayı poloniex hesabımı açmadı.E-mail hesabıma girdiğimde para çekilme işlemi onay istedi,hesabımın ele geçirildiğini anladım,onay vermedim ve hesabımı dondurdum.Destek hattına bilet oluşturdum,halen bekliyoruz.İşler çok ağır yürüyor.Yatırımımız göz göre göre bekliyor.Açılır açılmaz hemen başka bir platforma taşınacağım.

  • Celal
    Posted 07 Ağustos 2017 - 19:17 19:17

    Bende sorun yaşamadım

  • haluk ceylan
    Posted 07 Ağustos 2017 - 18:17 18:17

    bende epey süredir polo kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım……

Leave a comment