Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poloniex’ten Yeni Karar: KYC Olmadan Günde 10 Bin Dolara Kadar Para Çekilebilecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Poloniex, platformdaki KYC (müşterini-tanı) prosedürleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Poloniex tarafından yapılan açıklamalara göre borsada bundan böyle 1.seviye olarak adlandırılan yeni bir üyelik tipi kullanılacak.

Yeni KYC Uygulaması

Poloniex tarafından yapılan açıklamalara göre borsadaki kullanıcılar bundan böyle 1.seviye üye olarak işlem yapabilecekler. Bu üyelik tarzı özellikle KYC (müşterini-tanı) konusunda kullanıcılara büyük avantajlar sağlayacak.

The Block tarafından aktarılan bilgilere göre Poloniex’teki bu 1.seviye üyeler bundan böyle borsayla yalnızca e-posta adreslerini paylaşarak günde 10 bin dolara kadar para çekebilecekler. Bu kullanıcılar ayrıca borsaya gün içerisinde sınırsız miktarda para yatırabilecek, sınırsız kez alım-satım işlemi yapabilecekler.

Poloniex tarafından yapılan açıklamalara göre çoğu kullanıcı bu tarz bir politikanın uygulanması için talepte bulunuyordu. Poloniex de kullanıcılardan gelen bu talepleri değerlendirerek böyle bir girişimde bulundu.

 

Günümüzde çoğu kripto para borsası yasal konuda herhangi bir sorun yaşamamak için AML ve KYC yasalarına olabildiğince uyum sağlamaya çalışıyor. Ancak yine de bu konularda kullanıcılarına esneklik sunan bazı borsalar var. Mesela Binance kullanıcıları, herhangi bir KYC prosedürüne girmeden günde 2 BTC’ye kadar para çekebiliyorlar. Bundan böyle Poloniex kullanıcıları da KYC konusunda esnek olabilecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment