Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon (MATIC) Yükselişini Sürdürüyor: Son 6 Ayın En Yüksek Seviyesi

Instagram’ın NFT platformu için altyapısını kullanacağını duyurmasının üzerine yükselişe geçen Polygon’da (MATIC), mayıs ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Instagram’ın Polygon altyapısını kullanan bir NFT platformu sağlayacağını duyurmasının ardından değer kazanan ancak beklentileri karşılayamayan kripto para biriminin yükselişi bugün hızla arttı. En değerli kripto para birimlerinden biri olan MATIC, son 24 saatlik periyotta %22’den fazla değer kazandı.

Veri ve analitik platformu Santiment bu yükselişi somutlaştırdı. Santiment’in verilerine göre 100.000 doların üzerindeki işlem sayısı son 9 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Resim

Git gide popülerliğini artıran Ethereum (ETH) ölçeklendirme platformlarından biri olan Polygon geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, 2022 yılının başından itibaren platform üzerindeki merkeziyetsiz uygulamaların (dApp) 4 kat arttığını duyurmuştu.

Starbucks ve Meta gibi dev şirketlerle anlaşmasıyla birlikte Polygon, birçok firmanın ve yatırımcının gözdesi konumuna geldi.

MATIC Teknik Analiz

Hem 50 hem de 200 günlük hareketli ortalamasının üzerinde bulunan MATIC, kritik 1,04 dolar seviyesini aşarak mayıs ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Düşüş yaşaması durumunda bu bölgeden destek bulması beklenen MATIC’in, bu seviyenin üstünde kalması durumunda 1,35 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşaması ön görüşülüyor.

  • İçerikte yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!