Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon Vakfı Binance’de MATIC Mi Satıyor? Kurucu Ortaktan Cevap Geldi!

Polygon’un arkasındaki vakfın Binance’e yüklü miktarda MATIC transfer ettiğine dair haberler gündeme bomba gibi düşerken ekip iddiaları yalanladı.

On-chain analitik platformu Lookonchain 7 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Polygon Vakfı’na ait iki cüzdan aracılığıyla son 30 gün içerisinde Binance’e yüklü miktarda MATIC aktarıldığını söyledi.

Lookonchain, Polygon Vakfı olarak etiketlenmiş bir cüzdanın 3,35 milyon dolar değerinde 6 milyon MATIC’i Binance’e aktarıldığını ayrıca bir diğer cüzdan aracılığıyla son 30 gün içerisinde 2,27 milyon dolar değerinde 4,6 milyon MATIC transfer edildiğini ifade etti.

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal ise resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, cüzdanların Polygon Vakfı’na ait olmadığını durumun yanlış bir etiketlenmeden kaynaklandığını vurguladı. Bu durumun ilk kez yaşanmadığını dikkat çeken Nailwal, topluluk içerisinde FUD yayılmaması için daha özenli davranılması gerektiğini ifade etti.

Lookonchain Polygon’dan gelen yanıt üzerine adres etiketlenmelerinin on-chain analitik platformu Nansen tarafından yapıldığını söylerken Nansen, cüzdanların Polygon ile güçlü bağlantıları bulunduğu için bu etiketlemeyi yaptıklarını belirtti. Buna rağmen Polygon’un haberleri yalanlaması üzerine Nansen etiketlemeleri kaldırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!