Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polymath, 75 Milyon Tokeni, 5 Yıllığına Kilitledi

Kripto para piyasalarındaki zorlu durum; birçok girişimi son derece zor durumda bırakıyor ve girişimler, ellerindeki tokenleri satarak bir nevi gelir arttırma ve hayatta kalma yoluna gidiyor. Ancak bu tarz bir havanın hakim olduğu sektörde, Polymath isimli kripto para girişimi ellerinde bulunan yaklaşık 9 milyon dolarlık tokeni, 5 yıl boyunca kilitlediklerini açıkladı.

Hisse senedi tokeni mottosuyla yola çıkan ve STO modelini benimseyen Polymath, toplam arzın yüzde 7.5’i ve dolaşımdaki miktarın ise yüzde 25’i olan bu 75 milyon tokeni, 5 yıl boyunca kilitlerken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Polymath kurucu ortağı Chris Housser; bu yaptıklarının projeye duydukları güveni ortaya koyduğunu ifade etti ve şunları ekledi:

”Fonların sıkıntı yaşamasından dolayı birçok proje, bünyesinde çalışan isimler ile yollarını ayırıyor. Ancak bizim burda gösterdiğimiz şey, herhangi bir sıkıntı içinde olmadığımız. Finansal olarak gayet sağlıklı bir durumdayız ve bu tokenlere bir süre ihtiyaç duymuyoruz.”

Housser, kilitlenen tokenlerin yüzde 75’inin şirket için, kalan yüzde 25’inin ise ekip için tasarlandığını açıkladı. Poly’nin akıllı kontrat sistemine göre, bu 75 milyon token periyodik olarak 2022 yılına dek arza girecekti ancak, yapılan sistem değişikliği ile, bu tarih 2024’e çekilmiş oldu.

Başarılı yönetici, ayrıca tokenize edilmiş süreçlerin ve de sektörlerin gelecekte çok önemli olacağını ifade ederken; tokenize olmaya en elverişli sektörün ise, gayrimenkul ve emlak sektörü olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment