Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin Hakkındaki Sansasyonel “Kontrol” İddialarına Yanıt Verdi!

Sui (SUI) ekibi Cyber ​​Capital kurucusu Justin Bons’un iddialarına yanıt verdi.

Justin Bons kısa süre önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, stake için kilitlenmiş SUI varlıklarının %85’inin ekip tarafından kontrol edildiğini ve bunun büyük bir risk teşkil ettiğini söylemişti. Projeyi merkezileşmekle suçlayan Bons, büyük tartışmalara neden olmuştu.

Bons’un bu ifadelerine karşılık açıklamada bulunan Sui ekibi, durumunda göründüğü gibi olmadığını iddia etti. Bons’un açıklamalarını “yanıltıcı ifadeler” olarak nitelendiren Sui ekibi, iddia edilenin aksine tokenların üçünü taraflarca kilitlendiğini ve kilit süreleri dolana kadar hiçbir şekilde hareket ettirilemeyeceğini vurguladı:

Kilitli tokenlar üçüncü taraf saklayıcılar tarafından kilitlenir. Hareket ettirilemezler ve Sui’nin token emisyon programına göre kilitleri açılana kadar güvenli bir şekilde tutulurlar. Mysten Labs’ın kurucuları
Sui hazinesini, topluluk rezervini, hisse sübvansiyonlarını veya yatırımcılara tahsis edilen herhangi bir token’ı KONTROL ETMEZ. Ayrıca token sahipliği konusunda hiçbir gizem yok. Serbest bırakılacak her token tahsis edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!