Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin’den Ledger ile Yeni Metaverse Ortaklığı

Popüler metaverse projesi The Sandbox (SAND), kripto donanım cüzdanı Ledger ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Sandbox 23 Mart tarihinde resmi blog sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, Sandbox’ın kurumsal marka ortaklarına güvenlik entegrasyonu sunmak, yatırımcıların varlıklarını basit ve etkili bir şekilde güvence altına almak için Ledger ile ortaklık kurduğu belirtildi. Açıklamada, platformlar arası entegrasyon ve müşteriler arası sinerjiyi hedefleyen bir çok madde dikkat çekti.

Kurulan ortaklık kapsamında, The Sandbox ekosisteminden arsa alımı ile ilgilenen Ledger kullanıcıları için Ledger’a bir Sandbox merkeziyetsiz uygulaması (dApp) eklemek, Legder’ın masaüstü uygulaması Ledger Live’a Sandbox için kısayol eklemek, Ledger ve Sandbox kullanıcılarının uygulamalar arası kullanımının yaygınlaşması için bir sinerji oluşturmak ve The Sandbox koleksiyon cüzdanındaki tüm NFT’leri Ledger cüzdanına taşımak gibi eylemlere karar verildi.

The Sandbox COO’su Sebastien Borget konu hakkında, Ledger ile uzun bir ilişkileri olduğunu ve metaverse’e giren markalara daha fazla güvenlik sağlamak için ortaklığın geliştirilmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Ledger Enterprise başkanı Alex Zinder ise sektörde artan siber saldırılara ve dolandırıcılıklara dikkat çekerek işletmelerin ve tüketicilerin güvende olmasını sağlamaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %17,3 değer kaybeden SAND, son 24 saat içerisinde %1,5 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,64 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!