Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin’den Önemli Airdrop Açıklaması: Kalan Tokenlar Dağıtıldı!

Ethereum katman-2 (L2) protokolü Optimism, geçtiğimiz yıl başlayan airdrop’u için hak kazandığı halde talep etmeyen kullanıcıların hesabına milyonlarca OP gönderdi.

Optimism ekibinden geçen yıl başlayan “Airdrop 1” hakkında önemli bir adım attı. Ekip tarafından 15 Eylül günü sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, 1 Haziran 2022′de başlayan airdrop’tan hak kazanan fakat bu hakkını halen daha talep etmeyen kullanıcılara doğrudan gönderim yapılacağı belirtildi.

Airdrop haklarını talep etmemiş 88 binden fazla adres olduğunu belirten ekip, toplamda 67,7 milyon dolarlık 48 milyon OP‘nin bu adreslere gönderimi 15 Eylül tarihinde başlattı ve yaklaşık 12 saatlik dağıtım periyodunun ardından işlemler tamamlandı. Geçtiğimiz dönemde şartları tamamlayan fakat airdrop hakkında bilgisi veya haberi olmayan kullanıcıların söz konusu cüzdanlarını kontrol etmesi gerekmektedir.

Optimism ilk airdrop kapsamında 214 milyon token dağıtacağını belirtmiş ve bunun 166 milyonunu hak sahiplerine geçtiğimiz süreçte gönderilmişti. Fakat bu süre zarfında uygun adreslerin yaklaşık dörtte biri airdrop’u talep etmediği için ekip böyle bir doğrudan gönderim yolunu tercih etti.

Yapılan söz konusu dağıtım, ekibin söz verdiği tüm airdropları hak eden kullanıcılara dağıtması ve Airdrop 1 etkinliğinin amacına ulaşmasıyla sonuçlanmış oldu. Duyuruda, airdrop işleminin tamamlanmasının geliştirici ekiplerin akıllı sözleşmeler ve yeni airdroplar üzerinde çalışmasının önünü açacağı vurgulandı:

Airdrop’un geri kalanının doğrudan gönderimle dağıtılması, çekirdek geliştirici ekibin diğer akıllı sözleşme çalışmalarına ve gelecekteki airdrop’lara odaklanmasına olanak tanıyacak. Sabrınız için teşekkürler.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!