Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Ethereum İçin Düşüş Uyarısı Yaptı

Analist TraderKoz, Ethereum ile ilgili paylaştığı analizinde, Ethereum’un düşüş görebileceğini ifade etti. Analist, buna gerekçe olarak ETH’nin en yüksek fiyat seviyesine ulaşmış olup bu noktadan sonra yükselmeyi başaramamasını gösterdi.

Kripto para analisti TraderKoz, Ethereum fiyatının yaz aylarında gördüğü 470 – 490 dolar bandındaki en yüksek seviyelerini geçememiş olması nedeniyle düşüş yaşayacağını öngördüğünü paylaştı. Analiste göre, Ethereum fiyatı 380 – 390 dolar seviyesine gerileyebilir. TraderKoz, Twitter’da paylaştığı grafiği işaret ederek şunları yazdı:

“Ethereum’da böyle bir şey görürsek şaşırmam. Bildiğiniz gibi, Ethereum üçgen formasyonlarıyla kandırmayı çok sever.”

ethereum-düşüşAnalist, başka bir grafik daha paylaşarak şunları söyledi:

“Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, ancak Ethereum bana tepe noktasına ulaşmış gibi görünüyor.”ethereum-düşüş

Grafik, ETH’nin destek noktasının üzerinde bulunduğunu gösteriyor olsa da kırmızı renkle gösterilen bölgeye ETH bu yıl içerisinde iki kez dokunmuş, ancak ikisinde de yükseliş göstermeyi başaramamıştı. Bu nedenle TraderKoz, Ethereum’un geri çekilme göreceğine inandığını söyledi.

Bitcoinist’ten Nick Chong’un analizine göre ise Ethereum 2020 yılı içerisindeki en yüksek seviyesinin biraz altında fiyatlanmaya devam ediyor olsa da düşüş görülebilir. Bununla birlikte, Chong’a göre Ethereum’un 380 – 390 dolar bandına gerilemesi, en az %16.5 oranında bir düzeltme görüleceğinin bir göstergesi olacak. Chong, uzmanların önümüzdeki günlerde daha güçlü bir geri çekilme görülme olasılığından endişe duyduklarını da ayrıca belirtti.

Ethereum fiyatında son durum

CoinGecko, güncel Ethereum (ETH) fiyatının 463 dolar olduğunu gösteriyor. Son 24 saat içerisinde Ethereum %0.5 artarken son 7 gün içerisinde %11.7 oranında yükseldi. Son 1 hafta içerisindeki en düşük ve yüksek seviyesi ise 435 ve 463 dolar oldu.

ethereum-düşüş

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!