Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Geçmişi Hatırlattı, Meme Coinler İçin Uyardı: Ne Olmuştu?

Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, meme coinlerin sıfıra gideceğini dile getirdi. 

Yakın zamanda meme coinlerin yeniden kripto para yatırımcıların dikkatini çekmesi üzerine Benjamin Cowen Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, sıfıra gideceklerini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

Yayınladığı gönderide, 2019 yılında birçok meme coin’in piyasaya çıktığını ve bunların altcoinlerin bıraktığı küçük likiditeyi aldığını dile getiren Cowen bu meme coin yatırımcılarının uzun vadeliye dönüştüğünü ancak çoğunun sıfıra gittiğini ve unutulduğunu söyledi.

Bu kapsamda meme coinlerin belirli gruplar tarafından yaratıldığını ve yaratanların sanılanın aksine topluluğu veya yatırımcıları önemsemediğini öne süren Cowen, bu yaratıcıların tek amaçlarının olabildiğince çok para kazanmak olduğuna dikkat çekti.

Analist, mevcut durumda piyasada popüler meme coinleri yaratan kişilerin iki-üç ay sonra insanları dolandırdıklarını inkar edeceklerini ve bu konuda kendilerine ulaşmaya çalışanları engelleyeceklerini iddia etti.

Cowen, bu yaratıcıların piyasadaki likidite azaldıkça daha çaresiz hale geldiklerini ve birinin tutacağı umuduyla sürekli yeni projeler piyasaya sürdüklerini belirterek projelerinin çoğunu “rug pull” yaparak sıfıra sürükleyeceklerinin altını çizdi.

Analist, insanlara bu dolandırıcıları desteklemeyi bırakmaları ve bu yöntemlere kanmamaları yönünde çağrıda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!