Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Gözde Altcoin İçin Uyardı: Bu Fiyatın Altında Depresyon Başlar!

Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, Cardano (ADA) için depresyon aşamasını işaret etti.

Kripto para piyasasında düşüş yönlü gidişat devam ederken bir açıklama da deneyimli analist Benjamin Cowen’den geldi. Cowen 10 Eylül tarihli bir sosyal medya gönderisinde, ADA için depresyon aşamasının 0,24 dolar altında başlayacağını söyleyerek yatırımcıları tedirgin etti.

Analist, 0,24 dolar altında gerçekleşecek bir kapanışın fiyatı daha durgun veya düşük seviyelere çekebileceğini ima ederken bu sürecin 2024 yılına kadar uzayabileceğini savundu.

Cowen, ADA için işlerin eski ihtişamları günlere geri dönebilmesi için risk piyasalarına yönelik artan likiditenin görülmesi gerektiğini savundu:

ADA için depresyon aşaması 0,24 doların altında başlıyor. Depresyon ifadesi muhtemelen geleneksel piyasalardaki Nicel Genişleme (QE) geri dönene kadar, yani 2024’e kadar devam edecek.

Analistin bahsettiği depresyon aşaması henüz teyit edilmedi ve ADA yaşanan son düşüşlere rağmen 0,24 dolar seviyesinin üzerinde konumlanıyor. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,5 değer kaybeden ADA, yazım esnasında 0,243 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!