Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Pepe ve Bir Altcoin’e İşaret Etti: Boğa Gelecekse Bunlar Uçar!

Deneyimli kripto para analisti Altcoin Sherpa, 2 altcoin için yükseliş beklentisini paylaştı.

Altcoin Sherpa kısa süre önce X hesabından yaptığı 2 farklı paylaşımda Solana (SOL) ve Pepe’ye (PEPE) yer verdi. Her iki proje özelinde yükseliş bekleyen analist, sebeplerini sıraladı.

Solana ağındaki meme coinlerin aktif bir şekilde hayatlarına devam ettiklerini ve her geçen gün çılgın hacimlere ulaştıklarını belirten analist, tüm bu milyonluk meme coinlerin ana para biriminin SOL olduğunu hatırlattı. Bu açıdan bakıldığında, SOL özelindeki hacim akışının kesilmeyeceğini ve bu fiyat seviyelerinin muhtemelen dip olabileceğini kaydetti:

Solana longluyorum. Neden? Çünkü Solana tabnalı meme coinler hala yayında ve orada herkesin para birimi Solana. Boktan para çukurlarında olmak gerçekten bu şeyleri daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Yakında geri çekilme bekleniyor ancak bu, satın almanın dip noktası olabilir.

Solana, Bitcoin’in yükselişlerini en çabuk biçimde takip eden altcoinler arasında yer alarak geçtiğimiz aylarda öne çıkmayı başarmıştı.

Pepe özelinde 0,00001111 seviyesinin alım için çok güzel bir seviye olduğunu fakat kendisinin Pepe’yi buradan yakalayamadığını belirterek boğanın devam etmesi durumunda en çok prim yapacak meme coinlerden birinin bu olduğunu söyledi:

0,00001111’de ekleme şansım olmadı, yine de bu işin içindeyim. Cehennem kadar güçlü görünüyor. Genel olarak hala memelerin büyük bir hayranıyım.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!