Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Dogecoin Önce Bu Seviyeye Düşecek Dedi: Sonra 1 Dolar Hareketi Başlayacak!

Kaleo, Dogecoin’in mevcut seviyeden %706 ila %1.512 oranında yükselebileceğini öngörüyor ve önce %35 kadar düşüp 0,08-0,10 dolara gerileyebileceğini belirtiyor.

Kripto para analisti Kaleo, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Dogecoin’in (DOGE) mevcut fiyat hareketlerini taklit ettiğini ve şu anki seviyeden %706 ila %1.512 oranında yükselebileceğini öngördüğünü söyledi.

Kaleo yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bir meme coin süper döngüsünde olduğumuzu düşünüyorum ve DOGE’nin 1 ila 2 dolara çıkabileceğini tahmin ediyorum. Ancak bunun gerçekleşmesi için biraz zamanımız olabilir.

Resim

Dogecoin’in önce mevcut seviyeden yüzde 35 kadar düşmesini ve ardından 0,08-0,10 dolar aralığına gerileyerek Şubat ayında yaşanan yükselişi tekrar etmesini beklediğini belirten Kaleo, “DOGE’nin sıkıcı olduğunu düşünenler olabilir ancak önceki büyük artışların benzer fiyat hareketleri, bu potansiyel yükselişi işaret ediyor” ifadelerini kullandı.

Dogecoin’in genel olarak ralli haricinde yatay hareket ettiğini ifade eden analist, bir öncekinin halving’den 8-9 ay sonra başlaması nedeniyle Aralık-Şubat arasını işaret etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!