Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Solana Kritik Engeli Aştı Dedi, Müjdeyi Verdi: Daha da Yükselecek!

Popüler kripto para analisti Kaleo, Solana (SOL) üzerinde detaylı bir teknik inceleme yaparak yukarı yönlü yükselişin yakın zamanda güç kazanabileceğini belirtti.

Analist Kaleo yakın tarihli birkaç sosyal medya gönderisinde, Solana için yükseliş sinyali taşıyan grafikleri paylaştı. Özellikle SOL/BTC ve SOL/USDT işlem çiftlerindeki yükseliş yönlü tabloya odaklanan analist, kırılmak üzere olan dirençleri işaret etti.

Solana’nın Bitcoin ve Ethereum paritelerinde büyük bir kırılımın eşiğinde olduğunu vurgularken uzun süreden beri devam eden düşüş trendinin sona ermiş olabileceğini ima etti. Analist ayrıca Solana’nın dolar karşısında düşen direncini kırdığını vurguladı.

Son günlerde yaşanan geri çekilmeler karşısında SOL/BTC işlem çiftinin özellikle güçlü durduğunu belirten analist, yakın zamanda yukarı yönlü bir kırılmanın gerçekleşebileceğini ifadelerine ekledi. Solana ile ilgili birçok paylaşımda bulunan Kaleo, övgü dolu sözler sarf ederken 20 doları aştığını ve “çok daha yükseğe çıkacak” ifadelerinde bulundu.

Kripto para borsası FTX’in iflasıyla birlikte adeta çakılan SOL, borsanın son günlerde faaliyetlerini geri başlatabileceğine yönelik söylentilerin rüzgarıyla yukarı yönlü ciddi bir ivme kazandı.

Kaleo 30 Haziran tarihli bir gönderisinde bu konuya değinmiş ve şu görüşünü şu cümlelerle ifade etmişti:

Solana topluluğunun FTX çöküşünden sonra ne denli inşa etmeye devam ettiğini gördükçe FTX iflası öncesindeki seviyelere geri dönme olasılığının o kadar yüksek olduğunu düşünüyorum.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %10,3 yükseliş sergileyen SOL, yazım esnasında 20,80 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!