Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Solana Tabanlı Tanıdık Meme Coin İçin 4x Hedefi Verdi!

Popüler kripto para analisti Bluntz, Solana tabanlı meme coin WIF’in, büyük bir yükselişe hazırlandığını öne sürdü.

Pseudonymous (takma isimli) analist Bluntz sosyal medya platformu X’teki 268.500 takipçisine, dogwifhat’in (WIF) düşen kama formasyonundan çıkış yapmaya hazırlandığını söyledi.

Bu formasyon genellikle zayıflayan satış momentumu olarak kabul edilir ve yükseliş sinyali olarak görülmektedir.

Trader’ın grafiğine bakıldığında, WIF’in kama formasyonundan çıktıktan sonra 8 dolara kadar yükselebileceğini öngördüğü görülüyor. CoinGecko verilerine göre WIF, yazım esnasında 1,63 dolardan işlem görüyor.

Analist ayrıca, Solana tabanlı merkeziyetsiz likit staking protokolü Jito’nun (JTO) yerel tokenına de olumlu yaklaştı. Bluntz, JTO’nun ABC düzeltmesini tamamladıktan sonra dibe vurduğunu aktardı:

WIF harekete geçtiğinde, sert davranır. Bir haftada %80 artmasına rağmen, eğer halihazırda pozisyon almamış olsaydım kesinlikle hala satın alıyor olurdum. Bence trenin istasyondan ayrılmasına sınırlı bir zaman kaldı.

Analist ayrıca gönderisine ek olarak paylaştığı grafikte, WIF için 8 dolara doğru tırmanın parabolik bir yükseliş hedefine yer verdi.

Eğer analistin düşündüğü gibi 1,8 dolardan 8 dolara yükseliş yaşanırsa, bu yaklaşık olarak 4,44 katlık bir artış anlamına gelecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!