Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analiste Göre Bu 3 Altcoin Patlamaya Hazır: Gözüm Kapalı İşleme Girerim!

Popüler kripto para analisti Bluntz (SmartContracter), kripto para piyasasında yaşanan son hareketliliğin ardından gözünü üç altcoin’e dikti.

Analist Bluntz yakın tarihli bir gönderisinde, Ethereum (ETH), The Graph (GRT) ve Fetch.ai (FET) için ciddi yükseliş sinyallerinin geldiğini öne sürdü.

Öncelikli olarak Ethereum’un ani bir sıçrayışa hazır olduğunu belirten Bluntz, Ethereum grafiğindeki yapının 2019 yılındaki Bitcoin (BTC) grafiğine çok benzediğini vurguladı ve devamında benzer bir yükseliş gelebileceğini ima etti.

Analiste göre 2 bin dolar kaçınılmaz olarak kırılacak ve ardından gelen mumlar kimsenin düzeltmeden faydalanmasına izin vermeyecek kadar ani yükselişler ile 3 bin dolar bandına ulaşacak:

ETH kaçınılmaz olarak 2.000 doların üstüne çıktığında, buna göre konumlanmak isteyeceksiniz çünkü ne yazık ki düzeltmeler olacağından şüpheliyim. Büyük olasılıkla 2019’daki BTC gibi sert bir yükseliş mumu gelecek.

Yükseliş beklentisine GRT ile devam eden analist, kripto para üzerinde ciddi yatırımı olduğunu ifade etmekten çekinmedi.

Paylaştığı grafikte 0,19-0,20 dolar bandını hedefleyen analist, GRT üzerinde gerçekleşen kırılmayı işaret etti ve bir önceki kırılmalardan sonra yaşanan devasa yükselişlerle kıyas yaparak vahşi bir yükseliş beklediğini şu ifadelerle açıkladı:

ETH’nin yanı sıra çantamın ciddi bir kısmını GRT oluşturuyor. Bu tablo yukarı doğru bir canavar hareketi için net şekilde hazır olduğumuzu söylüyor.

Analist, bir diğer yükseliş hedefli altcoin’i FET için çok daha iddialı cümleler kullandı. FET için kısa sürede 0,55 dolar bandını işaretleyen Bluntz, bu olası yükselişe neredeyse gözü kapalı işlem alacak kadar güvendiğini ifade etti:

Sevdiğim bir başka şey de FET. Kelimenin tam anlamıyla öyle çılgın bir boğa tablosu var ki neredeyse gözü kapalı long (uzun) pozisyonlar almaya başlayabileceğimiz bir aşamadayız gibi geliyor.

CoinGecko verilerine göre FET son 24 saat içerisinde %1,7 değer kaybı ile 0,356 dolardan, GRT %3 düşüşle 0,145 dolardan ve ETH ise %2,4 gerilemeyle 1.867 dolardan işlem görüyor.

Habere konu olan grafikler ve tahminler analistin kendisine aittir ve hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!