Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2022 Dibini Bilen Analist: Bitcoin Buradan Yukarı Gitmeli Yoksa 18 Ay Ayı Yaşanır!

Analist DonAlt, Bitcoin’in bir düzeltme sonrasında uzun süreli bir boğa piyasası ile karşı karşıya kalabileceğini vurguladı.

2022 yılında Bitcoin’in dip seviyesini doğru tahmin eden analist DonAlt, 62.300 YouTube abonesine teknik koşulların Bitcoin için yeni bir boğa koşusu başlatmaya uygun olduğunu söyledi.

Analist, ağustos ayında Bitcoin’in 50.000 doların altına düşmesine neden olan derin düzeltmenin, Bitcoin’in yukarı yönlü hareket etmesi için gerekli olan kaldıraç tasfiyesi olduğunu vurguladı.

DonAlt ayrıca, şu anki destek seviyesinin kırılması durumunda Bitcoin’in 6 ila 18 ay sürecek daha uzun bir ayı piyasasına girebileceğini belirterek yatırımcıları ürküttü:

Piyasa o kadar sert bir şekilde temizlendi ki, genelde uzun bir konsolidasyonun ardından yaşadığımız bu shakeout’tan sonra yukarı çıkmamız gayet mantıklı. Eğer şu anda yukarı gitmezsek ve bu desteği kırarsak, bence çok daha uzun bir ayı piyasası yaşayacağız. Ancak yukarı gitme ihtimalimiz çok yüksek.

Analist ayrıca, Bitcoin boğaları için kritik bir seviyeye dikkat çekti ve Bitcoin’in bu fiyat bölgesinin üzerine çıkması durumunda büyük bir yükseliş yakalayabileceğini aktardı:

68.000 dolar seviyesine dönersek, piyasa günlük grafikte daha aşağı gitmek istemiyor gibi görünüyor. 68.000 doların üzerine çıkmamız halinde, geri çekilme yaşansa bile bir kırılma bekleyebilirsiniz. Bu, ayıların en önemli savunma hattı, ancak muhtemelen yanılıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!