Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analistten Yeni Analiz: Ethereum Rakibi Coin Yüzde 50 Düşebilir

Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, Solana’nın (SOL) Cardano’nun bir önceki döngüdeki grafiğine benzediğini belirterek %50’den fazla düşüş gelebileceğini ima etti.

Analist Benjamin Cowen 23 Ağustos tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Cardano‘nun (ADA) geçmişte yaşanan haftalık bir grafiğini göstererek Solana‘da (SOL) düşüş yaşanabileceğine değindi. Cowen, ADA grafiğinin 2019 yılındaki boğa öncesi dönemdeki görünümünün Solana‘nın mevcut grafiğine benzediğini söyledi.

Cowen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

SOL tıpkı ADA’nın geçtiğimiz döngüde yaptığı gibi dipleri süpürür.

Resim

Cardano bir önceki boğa döngüsünden önce 0,025 dolar seviyelerinde oluşan dip seviyesinden bir miktar yükseldikten sonra bu seviyenin altına “fitil atarak” bölgede kalan likiditeyi temizlemiş ve büyük yükselişine başlamıştı.

Cowen aynı görünümün şu anda Solana’da olduğunu belirterek 10 dolar bandında bulunan destek seviyesinde oluşan likiditenin temizleneceğini ve bu seviyenin altına düşeceğini söyledi. Ethereum (ETH) rakibi olarak bilinen Solana’nın mevcut durumda 20,76 dolar seviyesinde olduğu göz önüne alındığında bu düşüş %50’den fazla gerilemeye tekabül ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta Cardano %2,1 yükseliş yaşayarak 0,261 dolardan Solana ise %0,2 düşüş yaşayarak 20,76 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!