Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Bir Coin’e Yatırım Geldi, Fiyat Aniden Fırladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yatırım kolu Binance Labs, merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Pendle Finance’e (PENDLE) yatırım yaptığını duyurdu.

Binance 23 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, DeFi getiri fırsatlarını ölçeklendirmek ve likit staking protokollerinin benimsenmesini artırmak için Pendle Finance’e yatırım yaptığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, Pendle’ın aldığı yatırımı hizmetlerini farklı blockchainlere genişletmek ve DeFi getiri fırsatlarının hem kurumsal hem de bireysel kullanıcıların erişmesine yönelik kapsayıcılığını artırmak için kullanılacağı belirtildi. Yatırımın tutarına dair bir bilgi verilmedi.

Pendle’ın staking getirilerini tokenize ederek bunların spekülasyonuna olanak sağladığı vurgulandı. Projenin kullanıcılara getiri yönetimi konusunda daha fazla esneklik sunduğu ifade edilirken sabit getirinin Pendle’ın büyümesinde önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

Binance Labs kurucu ortağı Yi He, Pendle ve Binance gelecek vizyonlarının uyumlu olduğu ve iş birliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Pendle CEO’su TN Lee, proje olarak kullanıcıların getiri yaratma deneyimini yeniden tanımlamayı misyon edindiklerini belirtti. CEO, Binance Labs ile iş birlikleri sayesinden büyümelerinin hızlanacağının altını çizdi.

Binance’in 35. Launchpool projesi Pendle’ın şu anda Ethereum (ETH), Arbitrum (ARB) ve Binance Smart Chain’de (BSC) 25 farklı getiri havuzunu desteklediği belirtildi. Binance 3 Temmuz tarihinde Pendle’ı listelmişti.

CoinGecko verilerine göre yatırım haberinin açıklanması ile birlikte PNDL, 0,546 dolar seviyesinden 0,662 dolar seviyesine kadar yükselerek %20’den fazla değer kazandı. Daha sonrasında PNDL yazım fiyatı olan 0,584 dolar seviyesine geri çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!