Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Metaverse Projesi Kendi Blockchain Ağına Geçiyor: Bu 2 Coin Fiyatı Fırladı!

Metaverse projesi Enjin, kendi blockchain ağını başlatacağını resmen duyurmasıyla birlikte ENJ fiyatı hareketlendi.

Kripto para sektöründe geniş bir yatırımcı kitlesi olan metaverse projesi Enjin, kendi ağı olan Enjin Blockchain’i TSİ 13 Eylül 14.00 itibariyle hayata geçireceğini duyurdu. Ekip tarafından 6 Eylül günü yapılan resmi duyurunun ardından ENJ fiyatı kısa sürede %16 civarında yükseliş sergiledi.

Açıklamada, Efinity Matrixchain ağının Enjin Matrixchain’e entegre edileceği vurgulandı. Bu doğrultuda yatırımcıların ENJ tokenlarını 1:1 oranında Enjin Blockchain’e taşınacağına EFI tokenlarının ise 4:1 oranında ENJ‘ye dönüştürülerek yeni ağa taşınacağına yer verildi.

Bununla birlikte kullanıcıların, Enjin Wallet uygulaması üzerinden yönetişime katılabileceği ve staking yapabilecekleri belirtildi. Ayrıca yeni zincirin yönetişimine ve validator gözetimine hemen katılan topluluk üyelerine 250.000.000 ENJ kadar erken katılım ödülleri verilecek.

Enjin tarafından yapılan açıklamadan kısa süre sonra duyuru paylaşan kripto para borsası Crypto.com, Enjin Blokchain’in geçicini destekleyeceğini belirtti.

Ekip bu yeni blockchain’in Enjin ekosisteminin NFT’lerini daha erişilebilir kılmasında, daha bağımsız bir yapı geliştirmesinse ve geniş bir topluluk oluşturmasında katkı sağlayacağını ifade etti.

CoinGecko verilerine göre duyuruyla birlikte %20’den fazla yükseliş sergileyen ENJ kısa sürede 0,229 dolardan 0,275 dolara ulaştı. ENJ yazım esnasında 0,267 dolardan işlem görüyor. Öte yandan bir diğer bahsi geçen altcoin Efinity (EFI) ise 0,0445 dolar seviyelerinden %50′den fazla artarak 0,0685 dolara ulaştı. EFI yazım esnasında 0,0623 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!