Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler NFT Projesinden Premier Lig ile 150 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Popüler NFT projesi Sorare, dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Premier Lig ile anlaştığınu duyurdu.

Sorare resmi Medium hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, Premier Lig ile NFT’ler konusunda dört yıllık bir lisans anlaşması sağladığını açıkladı. Aktarılan detaylara göre 150 milyon dolar değerindeki bu anlaşma Premier Lig takipçileri tarafından heyecanla karşılandı.

Yapılan anlaşma doğrultusunda kullanıcılar Premier Lig’in 20 kulübündeki her oyuncuyu içeren resmi lisanslı NFT’ler edinebilecekler ve bu NFT’ler ile takım kurup, yarışmalara katılıp bu yarışmalarda ödül kazanma şansı yakalayacaklar.

Ayrıca oyuncuların söz konusu NFT’leri kendi aralarında alıp satabilecekleri Sorare uygulaması birçok oyunundaki Türkçe dil desteğiyle de dikkat çekiyor.

Sorare’nin kurucu ortağı ve CEO’su Nicolas Julia konu hakkında yaptığı açıklamada şu detaylara yer verdi:

Taraftarlar için bir küresel spor topluluğu oluşturma hedefimizi sürdürürken bu bizim için önemli bir kilometre taşı oldu. Şu anda dünyanın en büyük üç spor ligiyle ortaklık kurmuş olmaktan son derece gururluyuz: Premier Lig, NBA ve MLB. İnanılmaz derecede heyecanlıyız.

Sorare’nin Avrupa’nın en iyi ligleri de dahil olmak üzere dünya çapında 300’den fazla futbol kulübü ile ortaklığı bulunuyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!