Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler NFT Projesinin Token Airdrop’u Bugün Yapılacak: Büyük Borsalardan Listeleme

Popüler NFT pazar yeri Blur, hak eden kullanıcılarına bugün yerel token’ı airdrop’unu gönderecek. BLUR, Coinbase dahil birçok borsada listelenecek.

NFT pazar yeri Blur, 14 Şubat günü Türkiye saatiyle 20.00‘da yerel token’ı BLUR airdrop’unu yapacak. Aylardır kapsamlı bir airdrop kampanyası yürüten platform, bugün itibariyle söz konusu BLUR varlıkları kullanıcılara gönderilecek.

Airdrop işlemine paralel olarak Coinbase, OKX, Bybit, Gate, MEXC, Kucoin, Bitget, Huobi, Bitmart borsalarında eş zamanlı olarak listelenecek.

Ekip tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların dolandırıcılık vakalarına karşı dikkatli olması gerektiği ifade edilirken airdrop sırasında işlem yapmadan önce URL adreslerinin iki kere gözden geçirilmesi tavsiye edildi.

Daha önce yaptığı bir açıklamada BLUR tokenlerının çoğunluğunun topluluğa dağıtılacağını söyleyen Blur ekibi, amaçlarının platformu tüm NFT topluluğunun sahip olduğu ve kar ettiği bir platform haline getirmek olduğunu belirtmişti.

Bununla birlikte DefiLlma verilerine göre son airdrop kampanyası şartlarının yarattığı volatilite ile geçtiğimiz günlerde Blur’a ait “NFT teklif havuzu” hacmi 42 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek (ATH) seviyesine ulaştı.

Öte yandan The Block tarafından sunulan özel bir haberde, Blur’un 1 milyar dolarlık değerlemeye ulaşacağını öne sürüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!