Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Sunucuya Göre Bitcoin ve Kripto Paralar Boğada

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer Bitcoin (BTC), kripto para ve risk sermayesi piyasalarının boğa trendi içerisinde olduğu düşüncesini yineledi.

Cramer 7 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin ve kripto para da dahil olmak üzere risk varlıkları piyasalarının boğa trendi içerisinde bulunduğuna inandığını dile getirdi.

Popüler sunucunun gönderisi geçmişteki söylemleri ile benzer doğrultuda ilerlerken yakın bir zaman önce paylaştığı ve ekonomide durgunluk beklediğine dair gönderisi ile şimdiki gönderisi arasındaki çelişkiyi fark eden kullanıcılar yoğun eleştirilerde bulundu.

Ayrıca kripto para savunucuları Cramer’ın birçok paylaşımı gibi bunu da tiye aldı.

Popüler sunucu 6 şubat tarihinde yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullanarak ABD Merkez Bankası’nın (FED) sıkılaştırma yaratmaya kararlı olduğunu belirtişti:

Bu piyasanın negatife dönmesi çok uzun sürmüyor. Zaten cuma günkü haberler yeniden sindirildi ve FED ne olursa olsun sıkılaştırmaya ve bir durgunluk yaratmaya karar verdi.

Yatırımcılar Cramer’ın sıkılaştırma konulu paylaşımına cevap olarak bunun bir boğa piyasası sinyali olduğunu yazarken boğa piyasası gönderisine ise kazançlı günlerin geride kaldığını belirterek cevap verdiler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!