Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Research: Portföy Çeşitlendirmek İçin XRP Kullanın

Binance Research tarafından yapılan yeni bir araştırma, kripto para yatırımcılarının portföylerini çeşitlendirebilmek için kullanabilecekleri en makul koinin XRP olduğunu gösteriyor.

Binance Research geçtiğimiz haftalarda farklı türdeki kripto paralar arasındaki ilişkiyi gözlemleyebilmek için yeni bir araştırma yaptı ve geçtiğimiz hafta içerisinde sonuçları yayınladı.

Yapılan bu araştırma özellikle Bitcoin ve Ethereum arasında oldukça güçlü bir bağ olduğunu gösteriyor. Kısaca diyebiliriz ki Bitcoin fiyatı artış geçtiğinde Ethereum fiyatı da artışa geçiyor. Dolayısıyla Bitcoin ve Ethereum yatırımcıları hemen hemen aynı oranlarda para kazanıyor veya para kaybediyorlar.

Binance Research’ün araştırmasına göre piyasa değeri 3 milyar doların üstünde olan ve diğer koinlere kıyasla daha bağımsız bir şekilde hareket eden koin XRP oldu.

Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Litecoin gibi koinler arasında da bir bağ olduğunu belirten Binance Research araştırmacıları, bunların arasındaki en bağımsız koinin XRP olduğunu ve dolayısıyla XRP’nin portföyü çeşitlendirmek için kullanılabileceğini düşünüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment