Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PoW Destekçisi Justin Sun : Buterin’in PoW destekçilerine bunları söylediğine inanmıyorum

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun,  Ethereum (ETH) kurucularından Vitalik Buterin’in iş kanıtı (Proof of Work) destekçilerine yönelik söylediği iddia edilen ifadeleri Vitalik’in söylediğine inanmadığını belirtti. 

CryptoSlate isimli haber sitesinin 6 Ağustos tarihinde yaptığı haberine göre Vitalik Buterin, Güney Kore Blockchain Haftası (KBW)  sırasında kapalı bir basın toplantısında Ethereum’un PoW ayrılıkçılarını,Kendi borsaları olan hızlı para kazanmaya çalışan tipler” olarak nitelendirdi. Ethereum PoW destekçisi Justin Sun ise bu ifadeleri Buterin’in verdiğine inanmadığını belirtti.

Justin Sun, ETHW ve ETHS’yi kripto para borsası Poloniex’te listelemesinin üzerinde 24 saat geçmeden ikinci bir açıklamada bulundu. Justin, CryptoSlate adlı haber sitesinin, Vitalik Buterin’in Güney Kore Blockchain Haftası etkinliğindeki bir kapalı basın toplantısından alındığını iddia ettiği ifadelerine dair haberi alıntılayarak, Buterin’in bunları gerçekten söylediğine emin olmadığını belirtti.

Justin Sun, Buterin’in bu ifadeleri gerçekten kullanmış olması ihtimaline karşılık ise Poloniex’in, ETHW ve ETHS işlemlerinden herhangi bir komisyon almadığını yalnızca kamu yararı için desteklediğini belirtti. Ayrılığın başarılı olması durumunda Vitalik ve kendisi de dahil olmak üzere herkesin eşit oranda ETHW elde edeceğini belirten Sun, iş kanıtı sisteminin birleşimden (Merge güncellemesi) sonra da bir alternatif olarak kalması gerektiğine inandığını ifade etti.

Justin, Vitalik’in ve Ethereum Vakfının Merge güncellemesinden sonra da Ethereum’un geliştirilmesine öncülük edeceğini inandığını ve Poloniex olarak her zaman Ethereum projelerini destekleyeceklerini ayrıca şahsi olarak, Vitalik’in ve Ethereum Vakfı’nın çalışmalarına büyük saygı duyduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!