Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Premier Lig Takımından Büyük Bitcoin Hamlesi!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2017 ile 2019 yıllarında yaşadığı yükselişler ile bütün dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başardı ve bu dikkat sadece dezavantajlar değil, aynı zamanda avantajlar ve yenilikler de sağladı.

Özellikle 2019 yılında dünyanın önde gelen birçok futbol takımı gerek Bitcoin, gerekse de diğer kripto para birimleri tabanlı reklamlar vermeye veya bunları ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı. Atletico Madrid gibi bazı takımlar ise daha ileriye giderek kendi kripto para birimlerini çıkartacaklarını duyurdu.

Şimdi ise Premier Lig’in tanınan ekiplerinden Watford Football Club, formalarının kol kısmında Bitcoin logosunu sergileyeceğini duyurdu. Watford FC buna ek olarak ürün satışlarında ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i de kabul etmeye başlayacak.

 

12 Eylül tarihinde yapılan açıklamaya göre Bitcoin’in ünlü B logosunun formada yer alması ve BTC ödemelerinin kabul edilmesi aslında Sportsbet.io isimli Bitcoin bahis platformu ile yapılan ortaklığın meyvesi. Sportsbet.io tarafından yapılan açıklamaya göre formaya B sembolünün eklenmesi aslında Bitcoin’in dünya çapındaki bilinirliğini arttırmak ve kripto para birimlerinin faydaları konusunda insanları eğitmek için gerçekleştirildi.

İngiltere’nin bilinen ve ciddi bir taraftar kitlesine sahip olan ekiplerinden birisi konumundaki Watford’un bu hamlesi kesinlikle kripto para tanınırlığını arttırabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment