Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’le Çiğ Köfte Satan Türk Girişimcinin 3 Şubesine Mal Olan Pişmanlığı!

Gün geçmiyor ki, Türk halkının kripto para sektörüne olan ilgisini bizlere gösteren bir olay yaşanmasın. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız ‘Bitcoin ile evlilik‘ haberinin ardından, bugün bir başka haber ise Çorum’dan geldi. Serkan Haylaz adlı bir kripto para yatırımcısı, yaptığı açıklamada Çorum’daki çiğ köfte dükkanında, Bitcoin ile çiğ köfte sattığını ifade ederken, şunları yazdı:

”Bitcoin 3500 dolarken Bitcoin ile çiğ köfte satıyordum. Aldığım BTC’leri bozdurmasaydım şu an Çorum’da üç tane şubem olurdu.”

Haylaz’ın Bitcoin ile çiğ köfte satma girişimi, o dönem için yerel medyada da ciddi bir şekilde ilgi çekmiş. Başarılı girişimcinin bu güzel fikrinin sonucunda kaç adet çiğ köfte dürüm sattığını bilmesek de, yine de bu hamlenin son derece ilgi çekici olduğunu söylemekte fayda var.

Ülkemizde kripto paralar gerçekten de çok seviliyor. Zaten yapılan araştırmalar da bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Hal böyle olunca, bu tarz girişimlerin, ülkedeki kripto para farkındalığını daha da arttırdığını ve kripto paraların kullanım alanlarını bizlere gösterdiğini de ifade etmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment