Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pundi X Yeni İsmiyle Borsalarda İşlem Görmeye Başladı

Pundi X, ismini NPXS’den PUNDIX’e değiştirdikten sonra cuma günü itibarıyla borsalarda işlem görmeye başladı. Eski token sahipleri, bu değişiklik kapsamında sahip oldukları her 1.000 NPXS için 1 adet PUNDIX aldı.

Pundi X Labs, 16-22 Şubat tarihleri arasında düzenlediği oylama sonucunda token arzında azaltmaya gitme kararı aldı. Toplam arzı 258 milyar olan NPXS tokenlar, 258 milyon arza sahip PUNDIX ile güncellendi.

Borsalarda işlem görmeye başladı

Değişim süreci, 30 Mart’ta başladı. Eski yatırımcılar, ellerindeki tokenları 29 Mart 2022’ye kadar yenileriyle güncelleyebilecek. NPXS’den PUNDIX’e geçiş sırasında bir kayıp yaşanması öngörülmüyor.

Bu güncellemeyi destekleyen bazı kripto para borsaları, NPXS işlemlerini haftanın başında durdurma kararı aldı. Pundi X Labs’in yeni tokenı, bu borsalarda cuma sabahı itibarıyla işlem görmeye başladı. PUNDIX işlemleri Binance’te 07:00’de; Bitexen’de 08:00’de açıldı.

PUNDIX, yazım sırasında 5,8 dolardan işlem görüyor. Binance’teki PUNDIX/USDT paritesinde 87.9 milyon dolarlık hacim oluştu.

binance-pundix-fiyat

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!