Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PwC’nin Üst Düzey Yöneticisi İşten Ayrıldı, Avustralyalı Bir Borsa İle Anlaştı!

Price Waterhouse Coopers ya da daha iyi bilinen adıyla PwC’de üst düzey yönetici olarak çalışan Ben Ingram, görevinden ayrıldı ve Avustralya merkezli kripto para borsası Bitcoin.com.au firmasında CEO olarak göreve başladı.

Mart ayında; dijital strateji, muhasebe ve danışmanlık görevlerini yürüttüğ PwC’den ayrılan Ingram, böylelikle soluğu kripto para sektöründe alan son yüksek profilli isim oldu.

Blockchain ile ilgili yaptığı projeler sonucunda dikkatleri dönem dönem üzerine çeken dev muhasebe firması PwC, böylelikle önemli bir yöneticisini de kaybetmiş oldu.

Ingram’ın Yeni Rolü

Ingram, bundan sonra CEO olarak görev yapacağı borsada, platformun fonksiyonelliğinden sorumlu olacak. Başarılı yöneticinin aynı zamanda kripto para temelli finansal ürünler geliştirme konusunda da çalışmalar yapacağı belirtildi.

Platformun bir borsadan çok daha fazlası olmasını amaçladıklarını belirten Ingram, şu anda sadece Bitcoin ve Ethereum’u destekleyen borsanın, yakın gelecekte opsiyonlarını arttırıp daha fazla koini portföye ekleyeceğinin de sinyallerini verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment