Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QCP Capital Bitcoin Fiyatı Daha da Yükselecek Dedi: 5 Neden Sıraladı!

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasası için hafta sonu değerlendirmesi paylaştı.

QCP Capital 6 Nisan tarihli paylaşımında kripto para piyasasının güncel durumuna yer verdi. Geçtiğimiz haftanın kripto paralar için zorlu geçtiğini kabul eden analistler, özellikle Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemleri tarafına ciddi satışlar görüldüğünü vurguladı.

Buna karşılık önümüzdeki günlerde özellikle Bitcoin’de daha fazla yükseliş beklediğini dile getiren QCP cephesi, 5 farklı neden sıraladı.

Bu nedenlerin başında artan spot Bitcoin ETF girişlerine yer verildi. Grayscale tarafından devam eden satışlara rağmen geçtiğimiz perşembe günü 232 milyon dolarlık spot Bitcoin ETF girişi görüldüğüne yer veren analistler, opsiyon piyasalarının da Bitcoin’de yükseliş yönlü beklentisini artırdığını kaydetti.

Ek olarak BlackRock’ın kısa süre önce 5 büyük finans aktörünü spot Bitcoin ETF’ine katılımcı olarak eklemesinin piyasa üzerinde yeni bir hype yaratabileceği öngörüldü.

Bitcoin yarılanmasına (halving) 2 hafta kala gelen düzeltmelerin fonlama oranlarındaki şişkinliği de büyük ölçüde azalttığına yer verilirken tüm bu faktörlerin önümüzdeki hafta ve günler için yükseliş sinyali olabileceği belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!