Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QCP Capital Bitcoin’de Korku Ortadan Kalktı Dedi: Ethereum Riski İçin Uyardı!

QCP Capital kripto para piyasasının pozitif bir geri dönüş yaptığını belirtirken Ethereum (ETH) özelindeki endişelerini gizlemedi.

Kripto para ticaret firması QCP Capital tarafından 18 Mart günü paylaşılan raporda, kripto para piyasasının güncel durumuna yer verildi.

Geçtiğimiz cuma günü başlayan ve hafta sonuna yayılan düşüş dalgasının yatırımcılar tarafından güçlü bir şekilde satın alındığını belirten analistler, kara bulutların dağıldığını ima etti. Özellikle Bitcoin’e yönelik alım baskısının, piyasanın yukarı yönlü hareket etme arzunu gözler önüne serdiği kaydedildi.

Bununla birlikte opsiyon piyasalarındaki verilerin de pozitif seyrettiği işaret edilerek özellikle 100-150 bin dolar seviyesini hedefleyen opsiyon alımlarında artış görüldüğü vurgulandı. Bu opsiyonların vade tarihi eylül ve aralık ayları olarak kayıtlara geçti.

Tüm bu pozitif tabloya rağmen Ethereum’un durumu hakkında “endişe verici” ifadelerini sakınmayan QCP Capital cephesi, vadeli işlem verilerinin negatif göstergeler sunduğunu kaydetti. Öte yandan opsiyon cephesinin de 4.000 dolar bandından beri Ethereum için düşüş yönlü beklentiye girdiği ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!