Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QCP Kripto Paraları Yorumladı: Satış Baskısı ve 3 Pariteye Dikkat Çekildi!

Kripto para analiz firması QCP Capital, 7 Ağustos tarihine ilişkin bir piyasa raporu yayınladı.

QCP Capital 7 Ağustos tarihinde Telegram üzerinden bir kripto para piyasa raporu paylaştı. Raporda, ABD merkezli faktörlerin kripto para piyasası üzerindeki etkisine yer verildi.

Analistler piyasadaki ilk düşüş dalgasının geçtiğini, fakat dev yatırımcıların volatiliteden çekinip piyasadan çıkmaya yönelik hareket etmesi durumunda ilerleyen günlerde daha fazla satış baskısı gelebileceği vurgulandı:

 İlk şok geçmiş olsa da, sistematik fonlar artan oynaklık ışığında pozisyonlarını azaltmaya devam ettikçe önümüzdeki günlerde satış baskısının devam edeceğini öngörüyoruz. Yakın vadede çapraz varlık korelasyonları yüksek kalmaya devam ettiği için Nasdaq, Nikkei ve USDJPY’yi yakından takip etmenizi öneririz.

Ayrıca ABD Merkez Bankası’nın (FED), eylül veya ekim ayında acil bir kesinti ya da plan dışı bir hareket yapmayacağı öngörüldü. Analistler, böyle bir hareket paniği artırmaktan ileri gitmez dedi:

Fed’in Eylül ayında acil bir kesinti veya Ekim ayında toplantılar arası bir kesinti yapmaktan kaçınacağına inanıyoruz çünkü bu paniği daha da kötüleştirecektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!