Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump Ailesinin Kripto Piyasasını “Sallayacak” Projesinin Ne Olduğuna Dair İlk Sinyaller!

Donald Trump’ın çocuklarının piyasayı sallayacak kripto para projesinin ne olduğu ortaya çıkmış olabilir. 

Dogetoshi olarak bilinen The Block yazarı Steven, ABD Başkan adayı Donald Trump’ın çocuklarının yeni başlatacağı proje hakkında bir teori ortaya koydu. Donald Trump Jr. ve Steve Witkoff’un attığı son tweetler, DeFi (Decentralized Finance) alanında büyük bir proje hazırlığı içinde oldukları izlenimini veriyordu.

Donald Trump Jr., bugün tarihinde attığı bir tweet ile kripto dünyasında büyük bir etki yaratacak bir projeye işaret etmişti.

Steven’ın paylaşımına göre Trump Jr.’ın tweetinden saatler önce ünlü emlak yöneticisi ve Trump’ın uzun süredir dostu olan Steve Witkoff da benzer bir mesaj paylaşmıştı. Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti:

Kripto ve DeFi alanında devrim niteliğinde bir şeyin eşiğindeyiz. Finansal gücü ve özgürlüğü tekrar insanlara getiriyoruz. Hazır olun.

Öte yandan Steven, Witkoff’un takip ettiği hesaplar arasında dikkat çeken bir isim olan Chase Hero’yu işaret etti. Chase Hero, kripto dünyasında tanınan bir isim ve Instagram profilinde bir DeFi protokolü olan Dough Finance’e bağlantı veriyor.

Proje tokenize emlak hisseleri olabilir

Steven’ın teorisine göre bu büyük proje Chase Hero ile birlikte yürütülecek ve Trump’ın binalarının tokenize edilmiş hisselerini satın almayı mümkün kılacak bir RWA (Real-World Asset/Gerçek dünya varlıkları) token projesi olabilir. Yazar yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Teorim, Chase ile birlikte çalışarak insanların Trump’ın binalarının tokenize edilmiş hisselerini almasını sağlayacak bir RWA token projesi başlatacakları yönünde.

DB’ye göre ise Trump ailesi tarafından tanıtılacak yeni kripto projesinin adı muhtemelen World Liberty olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!