Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

R3 CEO’su SIX Group’a Övgüler Yağdırdı

Ünlü Blockchain platformu R3’ün CEO’su olan David Rutter, yaptığı açıklama ile SIX’in en hırslı proje olduğunu söyledi.

Kripto para sektöründe yaptığı hamleler ve gösterdiği faaliyet ile ciddi bir etki bırakan İsviçre merkezli SIX Group, son olarak da ünlü Blockchain platformu R3’ün CEO’sundan büyük bir övgü aldı.

İsviçre Menkul Kıymetler Borsası olan ve kripto paralar ile dijital ürünlere çok yoğun bir ilgi gösteren SIX ile ilgili olarak konuşan Rutter, DigiFin isimli kaynağa verdiği röportajda, projeye övgüler yağdırırken şunları söyledi:

”SIX projesi bizim gördüğümüz şu ana kadar ki gerçekten en hırslı proje. İnanılmaz bir vizyonları var ve trade deneyimini tamamen değiştirmek ve baştan aşağı yazmak istiyorlar.”

Bilindiği üzere, kripto para alanında yaptığı inovasyonlar ve öncü hamleler ile bilinen borsa, son olarak dünyanın ilk XRP ETP’sini gerçekleştirme kararı almıştı. İsviçre merkezli grubun AXRP adı ile işlem görecek olan ETP’nin ardından Bitcoin, Stellar, Litecoin ve EOS için de ETP hazırlığında olduğu iddia edilmişti.

Rutter, bu noktada SIX Group ile birlikte çalışacaklarını ve kriitk bazı trade deneyimlerini sunmak için çaba sarf edeceklerini ifade ederken, grup olarak böylesi bir ekiple çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi. Başarılı isim, teknik manada SIX Group’un istediklerini yerine getireceklerinden şüpheleri olmadığını ve bu alanda kendilerine güvendiklerini de ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment