Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ‘Hodl’ Edenlerin Sayısı Artıyor

Kripto para piyasalarının gözünü merakla çevirdiği alanlardan en birincisi, kesinlikle Bitcoin’in yapacağı fiyat hareketi. Bir süredir olumlu bir trend kurduğu ifade edilen BTC, son olarak yavaş yavaş tırmandığı bariyerleri kırdı ve psikolojik destek olan 4 bin doların üzerine çıkmayı başardı. Yazının kaleme alındığı dakikalarda  4017 dolardan işlem gören BTC’nin yukarı ya da aşağı yönlü sert bir hareket yapması beklenirken, bu durumun nasıl gerçekleşeceği ile ilgili olarak da çalışmalar sürüyor.

Son olarak yayınlanan verilere göz atıldığında ise, kripto para yatırımcılarının şu dönemde Bitcoin’e sıkı sıkıya sarıldığı görülüyor. Yatırımcıların, ellerindeki Bitcoin’leri hareket ettirmekten çekindiği ve trade konusunda bir azalmaya gittiği ifade edilirken, birçok kişinin şu anda ‘Hodl’ pozisyonu almaya başladığı da gelen haberler arasında.

Yine 13 Mart tarihinde 8810 adet Bitcoin’in 566 bin 927. blokta bir cüzdana çekilmesi de bu alandaki kanıyı güçlendiren bir başka detay. Bu 8810 adet Bitcoin, daha sonra ise iki ayrı cüzdana pay edildi. İşin dikkat çeken bir başka boyutu ise tüm bu işlem ücretinin sadece 0,89 dolar olmasıydı. Bitcoin’de işlem yapmak pahalı diyenler için, bu rakam gerçekten de bir şeyleri açıklıyor olabilir.

Bakalım, önümüzdeki dönemde ismini sıkça telaffuz ettiğimiz ‘Hodl’ süreçleri ve yaklaşımı, Bitcoin fiyatına nasıl etki edecek? Bir süredir olumluya döndüğü ifade edilen trendin bir sonraki durağını, şu anda tüm kripto para camiası büyük bir merak ile bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment