Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

R3 Londra’daki Ofisini İki Katına Çıkartıyor!

New York merekzli kurumsal yazılım firması R3 aynı zamanda kurumsal blockchain platformu Corda ile de tanınmakta. Görünüşe göre sektör son dönemlerde Corda ve R3 için iyi gidiyor ki firma Londra içerisindeki ofisini iki katına çıkartma kararı aldı.

Mondo Visione’nin 1 Ağustos tarihinde yayınladığı habere göre R3 sadece ofisini iki katına çıkartmakla kalmayacak ve aynı zamanda ciddi bir işe alım da gerçekleştirecek. Blockchain firmasının Londra içerisindeki şubesinde çalışanların sayısına 2019 yılının sonuna kadar 40 kişi üzerinde takviye yapılması bekleniyor. R3 temel olarak yazılım mühendisleri işe alacağı şeklinde duyurulsa da, bazı ticari ve müşteri odaklı profesyoneller de kadrosuna katılabilir.

Haberde bunun yanı sıra Londra büyümesinin aslında R3’ün hızlı genişleme planlarının kilit noktası olduğu da vurgulanmakta. Şirket 2020 yılının ilk yarısına kadar yeni bir mühendislik merkezi kurmayı amaçlıyor ve şu an için yeni binası için en iyi lokasyonu arıyor. R3’ün önümüzdeki haftalarda lokasyon bulup bunun da tarihini ve yerini açıklaması beklenmekte.

R3 EO’su David E. Rutter konu hakkında yaptığı açıklamada İngiltere’nin Avrupa Genişlemesi için ideal bir konum olduğunu ve ekonomik açıdan da kendilerine birçok fayda sağladığını dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment