Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rager: Bitcoin 2021’de Yeniden 20 Bin Dolar Olacak

Kripto para sektöründeki ünlü analistlerden Josh Rager, Bitcoin fiyatının geleceği hakkında bazı yorumlar yaptı. Rager, Bitcoin‘in önümüzdeki yıllar içerisinde yeni rekorlar kırabileceğine inanıyor.

Bitcoin Aralık 2017’de 20 bin dolar seviyesini gördükten sonra başlayan genel düşüş günümüzde hala devam ediyor. Piyasadaki pek çok yatırımcı bu düşüşün daha ne kadar süreceğini merak ediyor.

Bazı uzmanlar, ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu yıl kendisine yapılan Bitcoin ETF başvurularını onaylayacağını ve piyasanın böylece yükselişe geçeceğini iddia ediyorlar.

Bitcoin ETF’si için kurulan hayaller bundan birkaç gün önce ağır bir darbe aldı. CBOE, VanEck-SolidX için yapılan ETF başvurusunu geri çektiğini açıkladı.

Bazı uzmanlar ise Bakkt platformu gibi ETF harici gelişmelerin piyasayı kalkındırmaya yeteceği görüşündeler.

Zaman Gerekiyor

Sektörün uzmanlarından ulan Josh Rager, kısa bir süre önce Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili yeni yorumlar yaptı.

Bitcoin fiyatında şu ana kadar görülmüş çeşitli yükseliş süreçlerini inceleyen Rager, şu yorumu yapıyor:

“Bitcoin’in eski rekorunu kırması bin 181 gün, 17 Aralık’taki konuma gelmesi ise bin 478 gün sürdü. Bitcoin’in Mart 2021 veya daha sonrasında yeniden 20 bin doların üstüne çıkabileceğini söyleyebiliriz.”

Rager’a göre Bitcoin ne zaman yeni bir rekor kırıp düşüşe geçse, kendini toparlayıp yeniden yükselmeye başlaması ve o rekoru geçmesi daha uzun zaman alıyor. Rager, 2017 sonunda 20 bin dolar seviyesini gören Bitcoin’in bu seviyeyi yeniden en erken 2021’de göreceği kanaatinde.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment