Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ran Neuner: Yüzde 40’a Varan Bir Düzeltme Bekliyorum

CNBC’de görev yapan ve kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olarak gösterilen Ran Neuner, Consensus’ta konuştu ve Bitcoin fiyatına ilişkin fikirlerini paylaştı. Neuner, yaptığı açıklamada Bitcoin’de yaşanan ciddi yükselişe karşın kendisinin bazı şüphelerinin olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Açıkçası yüzde 33 ila yüzde 40 arasında bir düzeltmeyi ben halen bekliyorum. Bu yüzden bir miktar şüpheciyim denebilir. Bence daha da yukarı çıkması için Bitcoin’de bir düzeltme daha yaşanması gerekiyor. Ondan sonra fiyatlar yükselecektir.”

Bu tarz bir fiyat düzeltmesinin kripto para sektörünün geneli açısından da faydalı olacağını aktaran Neuner, bu potansiyel düzeltmenini ardından daha sağlıklı bir yükseliş için yelkenleri dolduracağımızı da iddia etti.

Bitcoin, bu hafta başında BitMEX ve Bitstamp kaynaklı bir takım olaylar zinciri ile 6300 dolara kadar düşmüş ve daha sonra kısa bir süre içinde yeniden kendini 7 bin doların üzerine atmıştı. Bugün yaşanan ciddi yükseliş ile birlikte lider kripto para birimi yeniden bir süreliğine de olsa 8 bin doları geçmeyi başarmıştı. Bitcoin, şu anda 8 bin dolar sınırında yer alıyor.

Bu bölgede yer alan 8200 dolar direncinin geçilmesi durumunda ise bir sonraki hedef, 10 bin dolar olarak gösteriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment