Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rarify, Pantera Capital’ın Öncülük Ettiği 10 Milyon Dolarlık A Serisi Finansman Turunu 100 Milyon Dolarlık Değerlemeyle Tamamladı

Kripto yatırım şirketi Pantera Capital, şirketlere non-fungible token (NFT) altyapı hizmeti sunan Rarify’ın 10 milyon dolarlık A serisi finansman turuna öncülük etti.

Rarify, Pantera Capital tarafından yönetilen 10 milyon dolarlık A serisi finansman turunu 100 milyon dolar değerlemeyle tamamladı. Finansman turuna katılan diğer yatırımcılar arasında Eniac Ventures, Greycroft, Hyper ve Slow Ventures yer aldı.

Rarify, finansman turundan elde ettiği fonu kurumsal ortaklarıyla birlikte işe alım ve ürün lansmanlarını hızlandırmak için kullanılacak.

Pantera Capital’ın ortağı Paul Veradittakit konu ile ilgili yaptığı bir basın açıklamasında;

Rarify, şirketlerin mevcut ürünlerine NFT’leri eklerken karşılaştıkları en büyük engelleri ortadan kaldırıyor. Büyümelerini hızlandırmak ve NFT’leri şirketler dolayısıyla genel olarak tüketiciler için erişilebilir kılmak için Rarify ekibiyle ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Şirketlerin basit bir entegrasyonla NFT ürünlerini oluşturmasına, yönetmesine ve ölçeklendirmesine olanak tanıyan bir uygulama programlama arabirimi (API) platformu sunmayı amaçlayan Rarify, şu anda pazarlar ve uygulamalara uçtan uca NFT deneyimleri oluşturmak için ticaret API altyapısı sunuyor. Şirket ayrıca, birden fazla blokchain’de NFT varlıkları için geçmiş verilere gerçek zamanlı API erişimi sağlıyor.

Eylül ayında Rarify‘ın 2 milyon dolarlık tohum turuna katılan Pareto ve Shutterstock‘un kurucusu Jon Oringer, “Fırsatlar, erken hareket edenler tarafından en iyi şekilde kullanılır. Rarify, NFT’leri her zamankinden daha fazla şirket için mümkün kılıyor.” ifadelerinde bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!