Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit Kurucusu, Kripto Para Piyasaları İçin Neden İyimser Olduğunu Anlattı

Bitcoin fiyatındaki artış devam ederken, sektörün erken yatırımcılarından birisi olan Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, kripto para piyasasına çok güvendiğini ve işlerin gelecekte daha da iyi olacağına inandığını belirti.

Amerikan basınına konuşan Ohanian; Bitcoin, Ethereum ya da diğer tokenlerden ziyade kripto paraların alt yapısına odaklandığını ve bunun kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, sektör hakkında hayli olumlu yorumlar yaptı.

Ohanian’ın Kripto Para Geçmişi

Başarılı yöneticinin, kripto paralar ile yolunun ilk kesiştiği dönem, Coinbase’e yaptığı yatırım olurken, Ohanian’ın kurduğu Initialized Capital, Coinbase’e yatırım yapan ilk  şirketlerden birisi olmuştu. Ohanian bu yatırımı ile birlikte kripto paralar ile ilgili de yorumlar yaparken bu yılın başında yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti:

”Bana kalırsa, yıl sonunda Bitcoin 20 bin dolar, Ethereum ise 1500 dolar olacak.”

Son yaptığı açıklamada da bu tahminine sadık kalan Ohanian, eğer yanılırsam insanlar bana saydırabilir ifadesini kullandı.

Bitcoin’in Alt Yapısı

Bitcoin’in kısa ya da orta vadedeki fiyat in çıklarından ziyade, kurucusu olduğu yatırım şirketi Initialized Capital’ın esas odaklandığı şeyin kripto paraların alt yapısı olduğunu ifade eden Reddit kurucusu, şunları söyledi:

”Coinbase’e ilk yatırım yapan şirketlerden biri olmamızın esas sebebi, altta yatan teknolojiye olan inancımızdır. Eğer Blockhain iş yaparsa, kripto paralar iş yaparsa bu işlerin dönmesini sağlayacak bir de merkeze ihtiyaç olacak diye düşünüp Coinbase’e yatırım yapmıştık. Şu ana kadar da ön görülerimizde haklı çıkmanın sevincini yaşıyoruz.”

Ohanian, ICO’lara katılmamalarının bir şirket politikası olduğunu belirterek de şunları belirtti:

”Biz bir yatırım firmasıyız ve biraz daha eski toprak işlere odaklanıyoruz. Şirketlerin hisselerine sahip olmak istediğimiz için bu işlerden biraz uzak durduk. Koin piyasasında ciddi bir spekülasyon olduğu da göz önüne alınırsa, doğru bir karar aldık diyebilirim.”

Bakmaya Değer

Kripto paraların fiyat olarak ciddi şekilde konuşulduğunu ve işin bu boyutunun farkında olduklarını belirten Ohanian, bununla birlikte insanların bu şeylere odaklanmaktan, bu ürünlerin altında yatan teknolojinin ne kadar kullanışlı olduğunu kaçırdıklarını belirtti. Ekip olarak buna odaklandıklarını belirten başarılı yönetici, şunları söyledi:

”Çok fazla göze hitap etmeyen, şovu olmayan bir alt yapı sisteminin peşindeyiz. Bu özellikler manşetlere çıkmayacak ancak yavaş yavaş büyük bir değişimi gerçekleştiriyorlar. Çünkü alt yapı, tüm bu sistemin işlemesi için gereken yegane şey.”

Bitcoin’in Geleceği

Bitcoin ve diğer kripto paralarda ciddi bir volalite olduğunu belirten Ohanian, buna karşın uzun vadede Bitcoin fiyatının artacağından şüphesi olmadığını da belirtti. Bitcoin’in önemli özellikleri olduğunu belirten Ohanian, bundan dolayı da Bitcoin’in her zaman var olmaya devam edeceğini ve de bu dönem içinde değer kazanacağını belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment