Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit Kurucusunun Ethereum Yatırımı Ortaya Çıktı: Ön Satıştan 50 Bin ETH!

Sosyal paylaşım platformu Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, Ethereum (ETH) yatırımından elde ettiği on milyonlarca dolar kar hakkında açıklamalarda bulundu.

Forbes’de 21 Şubat tarihinde yayınladığı makalede, Ohanian’ın 2014 yılında Ethereum’un ön satışı sırasında 15 bin dolar karşılığında 50.000 Ethereum aldığını dile getirdi. Makalede kurucunun kripto paralara ilgi duymasına neden olan sebeplere değinilirken yaptığı yatırımı yeterli bulmadığını da belirtildi.

ETH başına 0,30 dolar maliyeti bulunan yatırımının, mevcut fiyatta yaklaşık %549.589’luk bir değer artışı ile 82,5 milyon dolar kar ettiği öne sürülen Ohanian, bir Ermeni olarak tarihsel bağları nedeniyle menkul kıymetlerden uzaklaşma fikrinin kendisine çekici geldiğini vurguladı.

Kripto para birimi piyasalarındaki volatilite hakkında ise kurucu şu açıklamalarda bulundu:

Kitlesel enflasyonun bilincinde olan pek çok insan var bu kripto para birimlerindeki değişkenliği kabul edilebilir kılıyor.

Kurucu herhangi bir devlet veya kolektifin tasarrufunda olmayan bir değer saklama aracı fikrinin oldukça hoşuna gittiğini ve Ethereum yatırımındaki motivasyonunun bu olduğunu belirtti. Ohanian, Ethereum teknolojisini duyduğunda potansiyelini fark ettiğini ve bu potansiyelin de yatırım kararında etkili olduğunu vurgularken mevcut pozisyondan geriye 2014’ü değerlendirdiğinde yeterince yatırım yapmadığını düşündüğünü söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!