Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit’teki Bitcoin Trolü 24 Bin Dolar Kazandı

Bir Reddit kullanıcısı, platform üzerinde kazandığı Moon tokenları sattı, elde ettiği parayla da Bitcoin aldı. Reddit trolünün almış olduğu Bitcoin’in değeri şu anda 24 bin dolar. Yaptığı bu işlemi Reddit’te açıklayan kullanıcı, “Hepinizi seviyorum, teşekkürler Reddit.” dedi.

Reddit kullanıcısı Cryptorich13, sattığı Moon tokenları ile Bitcoin aldığını açıkladı. Kullanıcının elinde 24 bin dolar değerinde BTC bulunurken, sattığı Moon token sayısının da 80 bin olduğu öğrenildi. Cryptorich13, paylaşımında şunları söyledi:

“2017 yılında Reddit’te trol paylaşımlar yapıyordum. Bu yıl, Reddit beni 80 bin Moon tokenı ile ödüllendirdi. Ben de bu tokenları satarak Bitcoin aldım (0.92 BTC). Şu anda sahip olduğum BTC’nin değeri 23.736 dolar.

Sadece trol ve mizahi paylaşımlarla 24 bin dolar kazanmış oldum.

Teşekkürler Reddit, teşekkürler kripto topluluğu.”

Yaptığı satın alımı belgelediğini ve 4chan üzerinde paylaştığını belirten Cryptorich13, Eylül 2020’de “Tokenları 1000’e bölerek satıyorum. Tekrar 10 cent olsun, daha fazla satacağım. Neredeyse 1 BTC’ye sahibim.” dediği görülüyor. Paylaşımların devamında ise kullanıcı, satın alma işlemlerine dair kanıt niteliğinde bazı ekran görüntüleri de paylaştı.

bitcoin-moon
Cryptorich13’ün paylaştığı ekran görüntüsü. Kullanıcı, sahip olduğu Moon tokenlarını çeşitli platformlar aracılığıyla DAI’ye çevirdiğini belirtiyor. Ardından DAI’leri Binance borsasına göndererek Bitcoin aldığını ifade ediyor.

Başka bir kullanıcı da tokenlarını satmış

Reddit’ye Cryptorich13’ün gönderisine yorum yapan crypto_grandma, “0.1 BTC için 6 bin Moon tokenı sattığını söyledi. O zamanlar Moon token 0.17-18 dolardı ve BTC de 10.500 dolar seviyesindeydi.dedi.

Bazı kullanıcılar satış yapanları tebrik ederken, bazıları da sahip oldukları tokenları satmak istediklerini dile getirdi. Bununla birlikte Moon tokenın ne olduğunu ve nasıl alındığını merak edenler de oldu.

Moon token nedir?

Reddit, bu yıl r/CryptoCurrency subredditine katkı sunanları ödüllendirmek için Moon tokenı dağıtmaya başladı. Moon token, Ethereum tabanlı ve transfer edilebilen bir tokendır. Kullanıcılar, bu subreddit üzerinde yaptıkları yorum ve gönderilerle aylık olarak Moon tokenı alırlar. Tokenın arzı ise 250 milyon.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!