Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit’teki Kripto Para Bağış Botu Kullanımdan Kalktı

Kripto para sektörünün de çok aktif bir şekilde kullandığı dünyaca ünlü sosyal medya platformu Reddit’te, kullanıcılara kripto para cinsinden bağış yapılmasını sağlayan Tipjar botu, kullanımdan kalktı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tipjar geliştiricisi, botun çok az kullanıldığını ifade ederken, kullanıcılara da Tipjar web sitesinde önceden yatırılmış fonları çekme uyarısı yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Tipjar Reddit botu artık kullanımda olmayacak. Web sitemiz ise 10 Nisan 2020’ye kadar aktif şekilde kalacak. O noktadan sonra ise, Tipjar hesapları kullanılmaz ve erişilmez hale gelecek. Bu sebeple de daha önceden yatırılmış olan fonlar başka bir yere transfer edilemeyecek. Bu sebeple önceden bir hesabınız varsa ve para yatırdıysanız, hemen bu paraları geri çekmenizi tavsiye ederim.”

Geliştirici, Tipjar web sitesi için uzunca bir süredir server ve host ücreti ödediğini söyledi. Başarılı isim, her ne kadar bunlar çok ciddi miktarlar olmasa da, aktivitenin çok az olması sebebiyle, artık bu işe devam etmenin hiçbir mantığı kalmadığına da vurgu yaptı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment